TMM Racing Academy 1-2021 – Race 1

Trained Monkey Modding Racing Academy 1-2021

Preteky č.1

9. februára 2021; 20:00

Hra: Assetto Corsa PC
Trať: Vallelunga Club
Auto: Alfa Romeo Mito QV
Formát:
Kvalifikácia: 15 minút
Preteky: 30 minút + 1 kolo
Virtuálny čas: 10:00
Počasie: Mid Clear
Teplota vzduchu: 30°C
Teplota trate: 32°C
Grip: Green
Setup: Fixed

Server: TMM Racing Academy Server #4
Heslo: ACADEMY
Discord Kanál: https://discord.gg/7AbPRYc

Druhá sezóna Jazdeckej Akadémie začala v Taliansku na trati Vallelunga Club. Na preteky sa prihlásilo 24 jazdcov, no miesto na serveri bolo len pre 22 z nich. Priebeh pretekov poznačili dve kolízie nováčikov v prvom kole. Zvyšok pretekov však prebiehal čisto, no napriek tomu nebola núdza o napínavé okamihy, a tak sa bolo na čo pozerať aj na streame, ktorý zabezpečil na platforme Twitch streamer Weronsvk. Po niekoľkých kolách sa naprieč celému štartovému poľu vytvorili dvoj až trojčlenné skupinky, v ktorých sa bojovalo až do úplného konca pretekov.

Najzaujímavejší súboj sa odohrával samozrejme o prvú pozíciu, ktorú zvádzali simracingový veteráni Peter Veselý a Peter Lilge spolu s víťazom minuloročnej sezóny Tomášom Valentom. Z tohto súboja, ktorý prebiehal takmer 30 minút napokon vyšiel víťazne Peter Veselý. Druhé miesto obsadil Tomáš Valent a na treťom kolo skončil Peter Lilge, ktorý zároveň aj zajazdil najrýchlejšie kolo pretekov. Víťazom kategórie Silver sa stal Slavomír Sudor, ktorý sa umiestnil na celkovom štvrtom mieste. Najrýchlejšie kolo v tejto kategórii zajazdil Karol Serdel.

Prvým Jazdcom Dňa sa za najčistejšiu jazdu stal ako zvyčajne Josef Bartůněk, no tentokrát si spolu s ním odnášajú túto cenu aj Ladislav Oulehla a Zdeněk Pazderka, ktorí ako jediní zvládli zajazdiť preteky bez jediného prešlapu.
Druhým Jazdcom Dňa sa stali Rastislav Karczub, Marián Kubán, Petr Molinek st. a Tomáš Valent. Všetci zhodne s jedným prešlapom.

Komentovaný záznam z pretekov

Tréning
Kvalifikácia
Preteky
Preteky - Kategória Silver
Preteky - Bonusové Poradie
Preteky - Bonusové Poradie - Kategória Silver
Celkové Poradie
Celkové Poradie - Kategória Silver
Priebežné poradie po prvých pretekoch
Priebežné poradie po prvých pretekoch - Kategória Silver

Mamoulian FH