TMM Racing Academy 2022 – Free Race 02

Trained Monkey Modding Racing Academy Free Race 02/2021

4. januára 2022; 20:00

Hra: Assetto Corsa PC
Trať:
Vallelunga Classic
Auto:
Toyota GT86
Formát:
Kvalifikácia: 15 minút (priemer 3 po sebe idúcich kôl)
Preteky: 2×20 minút + 1 kolo
Druhé Preteky: Reverse Grid (prvých 10 pozícií)
Virtuálny čas: 10:00
Počasie: Clear
Teplota vzduchu: 36°C
Teplota trate: 44°C
Grip: Fast

Server: TMM Racing Academy Server #4
Heslo: ACADEMY
Discord Kanál: https://discord.gg/7AbPRYc

V prvých voľných pretekoch v roku 2021 mali absolventi minuloročnej Akadémie možnosť vybrať si z troch kombinácií trate a auta. Napokon jednoznačne vyhral výber Alfa Rome 155 TI V6 na Imole. Ukázalo sa však, že táto kombinácia bola zo všetkých troch možností tá najnáročnejšie, preto po viac ako dvoch týždňoch trénovania, sa dostavilo iba 15 jazdcov.

Alfa Romeo triedy DTM sa ukázal ako ťažký oriešok aj pre najostrieľanejších jazdcov. Poradie sa vďaka chybám v obidvoch pretekoch pravidelne menilo. V prvých pretekoch napokon zvíťazil Marek Valigura, ktorému sa podarilo v 6.kole dostať na prvú pozíciu, ktorú udržal až do konca.

V druhých pretekoch využil reverzné štartovacie pole Matúš Heis, ktorý štartoval z druhej pozície a po skvelom štarte a chybe súpera sa prepracoval na prvú pozíciu, ktorú dokázal ubrániť až do konca, aj pred rýchlejšími jazdcami.

Turnaj však celkovo vyhral Pavel Eisenhammer, ktorý získal 2 bonusové body za víťazstvo v kvalifikácii a najrýchlejšie zajazdené kolo v druhých pretekoch, čo ho vysvihlo na celkové prvé miesto. O druhú pozíciu sa vďaka rovnakému výslednému počtu bodov podelili traja jazdci. Petr Čížek, Peter Lilge a Matúš Heis.

Tréning
Kvalifikácia
Prvé Preteky
Druhé Preteky
Celkové poradie