Veľká Cena Zvolena 2020 – Pozvánka

Už 3.októbra sa uskutoční 2. ročník súťaže vo virtuálnom motoršporte Veľká Cena Zvolena. Aj tento rok sa bude súťažiť v simulátore Gran Turismo 6, v kokpite Playseat, na volantoch Thrustmaster T150Pro, ktorý aj tento rok darovala firma PGames z Banskej Bystrice <Facebook; Web>. Nakoľko však máme stále vo „vzduchu“ nepríjemnú situáciu okolo COVID-19, rozhodli sme sa z bezpečnostných dôvodov použiť tento rok len jeden kokpit. Tentokrát sa súťaž bude odohrávať v priestoroch Autoškoly Gonda na Dobronivskej Ulici 6A, samozrejme vo Zvolene 🙂 . Hlavným lákadlom súťaže je nepochybne aj tentokrát 50% zľava na kurzy vodičského oprávnenia v kategóriách A a B, ktoré do súťaže venovala Autoškola Gonda-L+L <Facebook; Web>.

Tento rok sme si pre vás opäť pripravili aj ďalšie zaujímavé akcie. Aj tentokrát to bude výstava pretekárskych automobilov, no vďaka novému partnerovi podujatia, firme Kravec zo Zvolena <Facebook; Web>, máme pre váspripravenú jazdu zručnosti na malotraktore, v ktorej tí najrýchlejší z vás môžu získať pekné ceny. Celým programom vás bude znova sprevádzať moderátor Martin Matuška, jazdec a majiteľ tímu Matuška Motoršport <Facebook; Web; Youtube>.

Malotraktor, na ktorom si zasúťažíte.

Samozrejme, tak ako vždy sú vonkajšie atrakcie závislé od počasia. Samotná súťaž v Time Triale, keďže bude vo vnútorných priestoroch Autoškoly, sa uskutoční bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Z dôvodu obmedzenia prípadného šírenia ochorenia COVID-19, sme tak ako každý oraganizátor nútený robiť isté hygienické opatrenia. Do vnútorných priestorov bude možné vstúpiť len s ochranou tváre a po odmeraní teploty, ktorú vám počas registrácie odmerajú členovia organizačného tímu. Sme radi, že nám s týmito opatreniami pomôže ďalší partner podujatia, firma Kamiko z Banskej Bystrice <Facebook; Web>, ktorá nám poskytla potrebné hygienické opatrenia.

Tešíme sa na vašu účasť.

FH Mamoulian – organizátor podujatia