Veľká Cena Zvolena 2022 – Pozvánka

Po dvoch rokoch nútenej pauzy sme tu opäť, tentokrát už s tretím ročníkom súťaže vo virtuálnom motoršporte Veľká Cena Zvolena. Aj tento rok sa bude súťažiť v simulátore Gran Turismo 6, v kokpite Track Racer TR8 Mk4, s volantom Thrustmaster T300, ktorý aj tento rok poskytla firma PGames z Banskej Bystrice <Facebook; Web>. Samotná súťaž, ako aj sprievodný program bude v priestoroch Autoškoly Gonda na Dobronivskej Ulici 6A, vo Zvolene. Oproti poslednému ročníku sa nám aj rozrástli ceny pre najrýchlejších jazdcov. Okrem tradičnej 50% zľava na kurzy vodičského oprávnenia v kategóriách A a B, ktoré do súťaže venovala Autoškola Gonda-L+L <Facebook; Web>, pribudlo tento rok celkovo 15 voľných jázd od Motokáry Sliač <Facebook; Web> a pánsky kozmetický balíček od Claudicuts Barbershop <Facebook>. Samozrejme tak ako naposledy nebudú chýbať trofeje pre troch najrýchlejších jazdcov, ktoré máme tento rok vďaka firme KAMIKO – HYGIENE <Facebook; Web>.

Pravidlá podujatia si môžete prečítať na tomto linku Google Drive.

Tento rok sme si pre vás pripravili aj ďalšie zaujímavé akcie. Aj tentokrát príde vystaviť svoj monopost automobilový pretekár do vrchu Martin Matuška, ktorý vás bude zároveň aj spevádzať podujatím ako moderátor <Facebook; Web; Youtube>. Vďaka novému partnerovi podujatia, firme Kravec zo Zvolena <Facebook; Web>, máme pre vás pripravenú jazdu zručnosti na malotraktore, v ktorej tí najrýchlejší z vás môžu získať pekné ceny a pár štvorkoliek na odskúšanie pre vás, alebo vaše deti. V areáli bude pre záujemcov pripavený aj stánok Claudicuts Barbershop, kde si môžete nechať popri súťaži upraviť účes, alebo bradu. Vo vnútorných priestoroch vás bude tento rok očakávať Virtuálna Realita firmy 3D mix <Facebook; Web> a žiaci Strednej Priemyselnej Školy Dopravnej Zvolen <Facebook; Web> s modelmi autíčiek na vodíkový pohon a mechanickým simulátorom prevrátenia automobilu.

Malotraktor, na ktorom si zasúťažíte.

Samozrejme, tak ako vždy sú vonkajšie atrakcie závislé od počasia. Samotná súťaž v Time Triale a všetky atrakcie vo vnútorných priestoroch autoškoly budú k dispozícii bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Tešíme sa na vašu účasť.

Rastislav Karczub – organizátor podujatia.